Een jaar konijntjes

Een jaar geleden begon ik aan lang verhaal over een doodnormaal angstig konijn dat in het stadspark wordt achtergelaten. Ik had mezelf voorgenomen elke week een klein stukje ervan online te zetten en zie, een jaar later staan er 52 online.

Ik schat dat er nog een kleine 30 moeten volgen om het verhaal af te ronden. En daarmee zal ik voor het eerst in mijn leven een langer verhaal geschreven hebben, wat de hele bedoeling van Konijntjes in het Park was.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Ik schrijf U leest, Konijn en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Een jaar konijntjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s