Het eerste axioma van de Dodo

Het is een harde wereld. Economische bubbels. Gebrek aan vertrouwen. Stijgend water. Een stel nitwits die we zelf gekozen hebben en die hun werk niet goed doen. Het besef dat er eigenlijk geen betere nitwits zijn om datzelfde werk te doen.

Het is nochtans allemaal zo moeilijk niet. Echt waar. Zolang je maar het Eerste Axioma van Dodo in het Wild volgt:

De belangrijkste stap in het oplossen van elk moeilijk probleem is het uitvinden van een teletijdsmachine.

Wil je bijvoorbeeld de opwarming van de aarde voorkomen? Dan bouw je eerst een teletijdsmachine. Je gaat naar het verleden en vernietigt met een ijzeren baseballknuppel alle stinkende fabrieken. Ofwel ga je ver genoeg in de toekomst en koopt een oplospakje Oma’s Verse Koude Fusie Energie.

De regeringsvorming? Ga terug naar de jeugd van onze Bart en verhinder dat die twee Waalse charels zijn zandkasteel kapot stampen. En di Rupo, daarvoor moet je terug naar San Valentino om papa Di Rupo te overtuigen in Italië te blijven.

Wereldvrede en eten voor alle hongerige kindjes liggen binnen handbereik. Zodra die teletijdsmachine er is. Ik heb hier nog wel wat losse schroeven en een hamer liggen. Als je wil komen helpen, laat iets weten in de comments. Dan kunnen we samen kijken wat er op 22 november 1963 echt in Dallas gebeurde.

Dit bericht werd geplaatst in Ik schrijf U leest en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s