Rood

Het eerste wereldprobleem: wachten aan een verlaten rood licht.

Als ik in de auto zit, vind ik het gewoon vervelend. Met de fiets of te voet is het pure tijdsverspilling. Soms is er genoeg tijd om over het zebrapad te kunnen kruipen. Maar toch moet ik wachten tot het rode mannetje weggaat en vervangen wordt door een groen ventje. En wat doe je dan? Blijven staan en mopperen tegen de verlaten zebrastrepen? Of door het rood lopen? Maar wat als er een moeder plus kind aan de overkant staan? Dan moet je toch het goede voorbeeld geven en blijven staan?

De oplossing: aan elke kant van het zebrapad een trampoline. Je kan over de auto’s heen springen. Bovendien zorgt het voor extra lichaamsbeweging en meer fun in de straten. Te gevaarlijk of te moeilijk zegt u? Dan voeren we naast het rijbewijs categorie C ook een rijbewijs categorie T in. Naast een theoretisch gedeelte (voornamelijk meetkunde en elementaire fysica) is er ook een praktische proef: verschillende afstanden en figuren springen. En achterwaarts parkeren natuurlijk.

Bonus van deze oplossing is dat we tegen de volgende olympische spelen vast en zeker iemand in de finale trampolinespringen hebben.

Heeft u zelf nog eerste-wereldproblemen? Laat iets weten in de comments en de dodo helpt u uit de nood.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Ik schrijf U leest en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s