Pleister

In de supermarkt monstert een jongen het rekje met de pleisters. Hij heeft een boodschappenmandje. Een zakje M&Ms en drie flesjes Vitamin water. Vuile sneakers en enkele puistjes in zijn gezicht. Zijn haar is met de nieuwste geltechnologie in de juiste plooi gelegd.

Ze verkopen hier veel pleisters. Het huismerk. Degelijke Duitse. Met een muisje of zonder tekening. Verschillende maten. Gigantisch grote en hele kleine. De jongen kijkt naar links en naar rechts, alsof hij een drukke straat wil oversteken. Er zijn ook combi-pakjes met verschillende afmetingen. Hij kijkt de oude vrouw na die met haar kar langzaam naar de volgende rij schuifelt.

De jongen helt een beetje meer naar rechts. Naast de pleisters hangen de condooms. In een oogopslag heeft hij zijn keuze gemaakt, maar net als hij het pakje van het rek wil nemen, stapt een kassierster fluks door de rij. De jongen schrikt en vier pakjes vliegen door de winkel.

De winkelbediende glimlacht naar hem en geeft hem de weggesprongen pakjes. De jonge kleurt helemaal rood. Behalve zijn haar. Dat blijft door de hoogtechnologische gel in de perfecte vorm staan.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Ik schrijf U leest en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s